Pomoc › Konsultacje

Jak zapisać wycofanie zgody na nagranie

Dla: behawiorysta · sprawdzono 10 listopada 2026

Klient może wycofać zgodę w każdej chwili: odnośnikiem z e-maila potwierdzającego albo prosząc Cię o to. Prośbę zapisujesz w konsultacji.

  1. Otwórz konsultację. Gdy dokumenty są gotowe, stuknij Zapis i zjedź pod tekst. Przed zakończeniem konsultacji karta Zgody na nagranie jest u góry ekranu.
  2. Przy właściwej osobie stuknij Wycofaj.
    Karta Zgody na nagranie z zaznaczonym przyciskiem Wycofaj
  3. Potwierdź. Zrób to tylko na prośbę tej osoby.
    Okno z pytaniem Wycofać zgodę

Nagranie i transkrypcja tej konsultacji znikają od razu. Dokumenty zostają, a czerwony komunikat przypomina, żeby usunąć z notatki i raportu informacje o zdrowiu tej osoby.

Gdy klient wycofa zgodę odnośnikiem z e-maila, dostaniesz powiadomienie i zobaczysz ten sam komunikat.

Zobacz też

Coś wygląda inaczej albo nadal nie działa? Napisz w aplikacji (Profil → „💬 Zgłoś błąd lub pomysł”) albo na kontakt@psioteka.pl.

← Wszystkie instrukcje