Dlaczego klient nie widzi terminu
Stuknij termin w zakładce Grafik. Napis u góry okna mówi, czy klienci go widzą, a jeśli nie, to dlaczego.
Strona rezerwacji pokazuje tylko wolne terminy z najbliższych 60 dni. Termin nie jest widoczny, gdy:
- jest dalej niż 60 dni naprzód,
- jest zablokowany przez Ciebie albo przez Kalendarz Google,
- jest już zarezerwowany albo wpisany przez Ciebie,
- jego godzina już minęła.
Termin dalej niż 60 dni naprzód
Taki termin możesz dodać już teraz. Klienci zobaczą go później, aplikacja podaje datę.
- Dzień dalej niż 60 dni naprzód ma nad godzinami taką informację.

- Wiersz terminu pokazuje datę, od której klienci go zobaczą.

- Tę samą informację znajdziesz w oknie terminu.

Jeśli klient otwiera stary adres, a link był wymieniony, zobaczy stronę „Nie znaleziono kalendarza”. Wyślij mu nowy link.
Na komputerze: w psioteka.pl/app wybierz Kalendarz w menu po lewej. Termin dalej niż 60 dni ma w siatce znak zegara.